Nieuws

Nieuws

Dit is mijn club nr 3

21 januari 15:45  Onze wekelijks terugkerende rubriek in het kader van het 90-jarig bestaan van DSOV, met daarin uitgelicht DSOV-ers die iets doen voor de club en haar leden, veelal op de achtergrond. Wie zijn ze, wat doen ze en wat drijft ze. Vijf vaste vragen met deze keer in de spotlights onze gastvrouwen van het Gand Cafe, Wilma Schoorl en Patricia Willemse. DSOV is al in totaal ruim 50 jaar hun club. meer »


Rooster kantinedienst gepubliceerd

20 januari 8:45  In afwachting van een verdere verlichting van de coronamaatregelen en in de hoop dat er snel weer wedstrijden gespeeld mogen worden bij DSOV heeft de kantinecommissie voor de zaterdagen een rooster gemaakt voor de barbezetting. Deze is nu te bekijken.meer »


Dit is mijn club nr 2

14 januari 21:15  In het kader van DSOV 90 jaar onze rubriek met daarin uitgelicht DSOV-ers die vaak op de achtergrond "iets doen" voor de club en haar leden. Wie zijn ze, wat doen ze en wat drijft ze in vijf vaste vragen. Na de kennismaking met Gerard Olsthoorn is nu Gert Jan Henriks aan de beurt. DSOV is al 44 jaar zijn club. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!