scheidsrechtersnieuws

scheidsrechtersnieuws

Zomervakantiekampen bij DSOV in Vijfhuizen

17 juni 11:15  Zoals ieder jaar zijn er in de eerste- en laatste week van de zomervakantie weer twee sportkampen bij DSOV. 1) Sport & Funkamp, een 5 daags kamp van 12 - 16 juli, ma - vrij 09:00 - 15:00 uur 2) Voetbalkamp, een 5 daags kamp van 16 - 20 augustus, ma - vrij 09:00 - 15:00 uur De gehele week staat in het teken van Sport en plezier. Het voetbalkamp uiteraard voetbal georiënteerd. Echter zullen op beide kampen veel springkussens geplaatst worden en bij mooi weer waterglijbanen. Perfect voor als je nog geen zomervakantieplannen hebt. Meer informatie en opgeven via www.sportenfunkampen.nlmeer »


Doe mee met de Amateurvoetbal Loterij en verdien geld voor onze club!

4 juni 9:30  Zowel sportief als financieel gezien was het voor veel voetballers en verenigingen een pittig jaar. Daarom organiseert de KNVB voor alle voetbalverenigingen in Nederland de Amateurvoetbal Loterij. Een initiatief om verenigingen een financieel steuntje in de rug te geven. En onze vereniging doet ook mee!meer »


Dinsdagavond 4 mei, vanaf 18:00 uur DSOV complex gesloten

3 mei 10:45  Beste trainers, leiders en leden, vanwege dodenherdenking is dinsdag 4 mei het complex vanaf 18.00 uur gesloten. Er worden dan geen trainingen gehouden. De entree zal worden afgesloten. Het bestuur.


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!