Wat is DSOV in de Buurt - DSOV

Wat is DSOV in de Buurt

Wat is DSOV in de Buurt

DSOV is er in principe om sporten mogelijk te maken en met name Voetbal en Handbal. Maar DSOV staat ook midden in de samenleving van Vijfhuizen en wil daar haar sociaal maatschappelijke rol invulling geven. Als onderdeel daarvan heeft het een initiatief opgestart genaamd DSOV in de Buurt. DSOV in de Buurt wil organisaties en initiatieven in Vijfhuizen en omgeving ondersteunen met een financiële bijdrage. Hiervoor is het fonds "DSOV in de Buurt" in het leven geroepen. Dit fonds wordt gevuld door particulieren en bedrijven die DSOV en Vijfhuizen een warm hart toedragen.

Een commissie maakt, in nauwe samenspraak met de Vereniging Dorp Vijfhuizen, een keuze uit de aanvragen die binnen komen. De aanvragen kunnen gedaan worden via het formulier op deze site. Naarmate het fonds groeit zullen ook de bijdragen kunnen groeien.

DSOV hoopt met deze bijdragen de initiatiefnemers van leuke, mooie, sociale, interessante en leerzame activiteiten een duwtje in de rug te kunnen geven. Het mag duidelijk zijn dat het louter om niet commerciële activiteiten kan gaan.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!