Hoofdsponsoren

Hoofdsponsoren

Hendriks Benzine
042_A_Hendriks.gif
Hendriks Benzine Vijfhuizen 
is de hoofdsponsor en maatschappelijk partner van D.S.O.V. voetbal.

Wat maakt Hendriks Benzine nu zo bijzonder? Iedereen kent de grote merken, Shell, Total enz. Alle filialen zijn hetzelfde, alle producten gelijk. Dertien pompen in een dozijn. Hendriks Benzine is een van de weinige in Nederland overgebleven vrije stations. Hendriks Benzine is niet gebonden aan één van de grote oliegiganten. Ze halen hun eigen brandstoffen, bepalen hun eigen (goedkopere) prijs en bepalen zelf wat er in de winkels te koop is. Bovenal onderscheidt HENDRIKS BENZINE zich door het geven van echte service. Service, niet alleen in de winkel, maar u wordt ook geholpen aan de pomp.
Hendriks Benzine Vijfhuizen is gevestigd aan de Vijfhuizerdijk in Vijfhuizen

De maatschappelijke kant van sport en vooral van voetbal en handbal is van belang. Daarom is Hendriks Benzine Vijfhuizen B.V. de Maatschappelijk Partner van D.S.O.V.

ING_DSOV_pitch.png

 

Oranje is liefde voor voetbal, Oranje is ING

ING heeft er voor gekozen zich voor lange tijd, tot 2018, te verbinden aan de KNVB en het Nederlandse voetbal. Om het Nederlandse voetbal echt verder te helpen wil de ING een betrokken en actieve sponsor zijn die veel meer doet dan logo’s plakken en borden neerzetten. 

Voetbal begint bij de amateurvereniging. Amateurverenigingen zijn daarmee de bakermat van het Nederlandse voetbal. Daar wordt de liefde voor voetbal geboren, gekoesterd en gedeeld. Door spelers en speelsters, scheidsrechters, barmannen en -vrouwen, bestuursleden en natuurlijk supporters. Ook staan amateurverenigingen aan de basis van de maatschappelijke rol van het Nederlandse voetbal. De verenigingen zijn belangrijk voor de jeugd, voor hun ouders en voor de wijken waar ze gevestigd zijn. Daarom zet de ING zich als hoofdsponsor van de KNVB ook met volle overgave in voor het amateurvoetbal in Nederland.

Met een onderscheidende "pitch" is DSOV door ING gekozen voor een intensief sponsorschap dat vanaf seizoen 2014/15 voor drie jaar is ingegaan en dat in november 2016 voor drie jaar is verlengd. Dat de samenwerking van beide zijde bevalt bewijst wel het feit dat nogmaals de sponsorperiode is verlengd en wel tot 30 juni 2023! 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!