DSOV 90-JAAR

DSOV 90-JAAR

9 januari 2022 17:30


In de nieuwjaarsgroet van het bestuur is de viering van het 90-jarig jubileum aangekondigd. In dit artikel alvast een vooruitblik op de viering hiervan.

Het jubileum wordt gehouden van 29 juni 2022 t/m 3 juli 2022 en staat bol van gezellige activiteiten. De contouren van de festiviteiten staan vast en samen met de trekkers van de activiteiten gaan we de komende maanden hier verder invulling aan geven. Het programma (zie poster) is zo opgesteld, dat iedereen die lid is, actief is bij DSOV, lid is geweest of woonachtig is in Vijfhuizen aan een of meerdere activiteiten kan deelnemen. Hierbij hoort natuurlijk ook gezellige muziek en ook wordt de inwendige sporter niet vergeten.

In de aanloop naar dit jubileum komt er wekelijkse een rubriek ‘DIT IS MIJN CLUB’ op de website, met daarin een DSOV-er die wat doet of heeft betekend voor DSOV. Het is zomaar een willekeurige greep uit een poule van vrijwilligers die veelal op de achtergrond actief zijn. Het geeft een mooie inkijk waarom iemand iets doet bij de club, maar ook wat er allemaal komt kijken voor onze sportbeleving en ons plezier bij DSOV. We trappen af met een leuk verhaal van Gerard Olsthoorn.

Verder komt er een jubileumkrant waarin uiteraard wordt ingegaan op de historie van DSOV. Ook gaan we historische film- en fotomateriaal laten zien en gaan we dit jaar starten met de uitgave van clubfotoboeken. Te beginnen bij dit seizoen, maar ook historische fotoboeken van de seizoenen daarvoor komen aan bod. Robert de Rooij is druk bezig om menig DSOV-er in de fotoarchieven te achterhalen en zal jullie mogelijk ook bevragen bij zijn enorme zoektocht naar "wie was dat ook alweer".

Trekkers activiteiten jubileumweek zijn:

  • Ronald van Iersel en Mylo Sprengers van de sport- en spelactiviteitenjeugd.
  • Cor Uijtenhaak en Mirjam Schepers van het jubileumklaverjassen.
  • Jubileumcommissie de jubileumavond medewerkers.
  • Pierre Duindam en Romena Daniels van de sport- en spelactiviteiten senioren.
  • Gertjan van Santen en Nico den Butter van de jubileumdag.


Over de activiteiten later meer. Voor de jubileumdag zoeken we nog iemand van de handbal die wil meehelpen met organiseren van de reünie.

Ook is er een heel mediateam actief en die bestaat uit Daaf van den Boogaard, Frans Witteman, Paul Rijkse, Robert de Rooij en Ton van der Aar.

We kijken uit naar een supergezellige jubileumweek!

Leon van den Bos, Eveline Sikking, Sjaak van den Boogaard en Jaap Litjens

Knipsel_2_2.JPG

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!