D-Scheids-OV - DSOV

D-Scheids-OV

D-Scheids-OV

Bij een goede voetbalclub hoort een eerste-klas opleiding voor scheidsrechters!

Vanaf het seizoen 2018-2019 starten we daarom met de D-Scheids-OV, dat staat voor:

DSOV-Scheidsrechters-Opleiding-Voetbal

Doel van de D-Scheids-OV is om goede jeugdscheidsrechters op te leiden, maar ook is het een scheidsrechtersopleiding voor senioren en ouders.

Ten eerste om wedstrijden bij DSOV te fluiten met doorstroom-mogelijkheden naar de KNVB. In ieder geval is het doel om de scheidsrechters op alle niveaus beter te maken. Maar ook om talenten te ontwikkelen tot topscheidsrechters.

In het verleden heeft DSOV al veel scheidsrechters opgeleid waarvan een aantal de stap naar de KNVB hebben gemaakt. We noemen Kevin en Ricardo Pieterse, Kian Smit, Brian Booms, Jeroen van Reeuwijk, Maarten Doekhie, Ronald de Wit en Pierre Duindam. Er zijn jongens die de afgelopen seizoenen wedstrijden van de Ajax- en Feyenoord-jeugd hebben gefloten!

Dit willen we de komende seizoenen gaan uitbreiden: DSOV moet een kweekvijver voor scheidsrechters worden. Zowel mannelijke als vrouwelijke scheidsrechters!

Wil je meer weten over D-Scheids-OV, als scheidsrechter of begeleider?

Neem dan contact op met Marcel Zonneveld, Korneel Joppe, Pierre Duindam of één van de andere begeleiders. Of stuur een email naar jscheidsrechter@dsov.nl.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!