Facebook Toestaan Niet toestaan

Legmeervogels 1 (zon) - DSOV 1 (zon)

Legmeervogels 1 (zon) - DSOV 1 (zon)

Afgelopen zondag kwam de belofte van onze trainer Bart Jansen weer eens uit. Hij wil het liefst geen saaie wedstrijden en vooral aan de Zijdewinde spektakel bieden.
Bart was er zelf vanwege mogelijke Covid-besmetting niet bij en de honneurs werden waargenomen door de rest van de staf.
Vanwege het mooie weer waren veel toeschouwers vanuit Vijfhuizen en omgeving op de wedstrijd afgekomen. Maar ook Hillegommers wisten de weg naar Vijfhuizen te vinden. Waarschijnlijk ook in de verwachting dat er weer veel doelpunten zouden vallen, gezien het verleden.

Een ieder werd op zijn wenken bedienf want reeds in de 6e minuut wist Bianco Carolina de bal in het doel te werken. Degene die dacht vijf minuten voor de rust alvast de broodnodige consumptie te scoren miste in die vijf minuten maar liefst 3 doelpunten. Zo werd de rust met 2-2 ingegaan.

Na de rust maakte Hillegom snel 2-3, maar wist DSOV in de tachtigste minuut 3-3 te maken. Waar beide ploegen dachten op een gelijkspel te eindigen kwam het eindsignaal voor DSOV echter een minuut te laat want Hillegom nam alsnog met 3-4 de punten mee naar Hillegom.

Morgen zal onze ploeg dus van de 0 af moeten door bij Legmeervogels in Uithoorn minimaal één punt mee te nemen, het liefst natuurlijk drie !
Hopelijk is Bart er dan ook weer gezond en wel bij om zijn mannen de juiste weg te wijzen. De verwachting is dat het in de middag droog en zonnig zal zijn na ’s ochtends wat regen. Goed weer om weer een potje voetbal te kijken dus.

We zien je dan ook graag in Uithoorn aan de Randhoornweg 100.