Club : Coronamaatregelen door Peter Slot

Club : Coronamaatregelen door Peter Slot

31 augustus 2020 16:30


Beste voetbal en handbalvrienden,

Allereerst hoop ik dat het goed gaat met jullie, met jullie familie, vrienden, partners en kinderen. Jullie gezondheid is het belangrijkste op dit moment.

Zo langzamerhand start het seizoen weer op en de kantine is weer open. We zijn alweer een poos aan het trainen.

Ook zijn we weer gestart met het spelen van wedstrijden. De competitie start op 20 september en op dit moment worden er allerlei oefenwedstrijden gespeeld.

Jeugd t/m met onder 17 (O17) kan de kleedkamers en douches gebruiken. Overige teams kunnen geen gebruik maken van de kleedkamers en worden verzocht zich thuis om te kleden en thuis te douchen. Uitzondering hierop; seniorenheren 1 en dames 1.

Onze vrijwilligers hebben looproutes aangebracht en met rode kruizen aangeven waar je wel of niet mag staan/zitten met inachtneming van de anderhalve meter afstand. Aan de bar zijn schermen aangebracht.

Volg de pijlen van de looproutes in ons clubgebouw - Ingang kantine alleen via de voorkant van het pand, Uitgang kantine alleen via het terras.

In onze kantine moet iedereen zitten – er zijn geen staanplaatsen (ook niet aan de bar).

Bestellingen aan de bar door 1 persoon per gezelschap Alleen betalen met PIN.

Buiten geldt ook anderhalve meter afstand, let alsjeblieft op elkaar en spreek elkaar eropaan.

Wij beseffen dat er leden zijn die al dat gedoe rond het coronavirus minder serieus nemen. Besef wel dat het negeren van de maatregelen consequenties kan hebben voor de hele club!

Bij het niet naleven van het coronaprotocol kan bij controle door handhaving een fikse boete of het complex worden gesloten. Denk aan de sluiting van EDO en Bloemendaal

Dus bij klachten: blijf thuis!

Volg de instructies van onze Corona-Coördinatoren, trainers, kantine medewerkers en bestuursleden.

Het is een ieders eigen verantwoordelijkheid om de regels na te leven. Wanneer personen zich niet houden aan de veiligheidsregels en hygiënemaatregelen kan het Bestuur van DSOV besluiten om sancties op te leggen.

Gezond verstand gebruiken staat voorop!

Beste leden. Dit zijn bijzondere tijden. Wij proberen er zo goed mogelijk en met zo min mogelijk vervelende gevolgen voor onze leden door heen te komen. Daarom doen we ook een beroep op jullie.

Houd moed!  Samen komen we erdoor!

Peter Slot

Voorzitter DSOV

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!