Voetbal: DSOV 1 wint 1 punt maar verliest twee punten tegen Kampong

19 september 2016 8:30

Uw vaste verslaggever heeft het druk en heeft daarom hulp van een trouwe supporter gekregen. Hier volgt z'n verslag.

Op een zonovergoten sportpark Zijdewinde was het vandaag de wedstrijd voor beide teams om de eerste punten te halen.

Vanaf het begin was DSOV veel in de aanval wat resulteerde in een mooie voorzet op Marwan. Helaas kon deze net niet meer koppen.

De eerste 20 minuten waren voor DSOV, maar Kampong kreeg na 22 minuten ook een goede kans maar Jesse kon de ingeschoten bal met de voet keren. Daarna was het weer DSOV die in de aanval ging en dat resulteerde in een doelpoging van Ruben Karelse. Zijn schot werd gesmoord en zo ging de wedstrijd verder met voor beide kleine kansen om de score te openen.

In de 38e minuut moest Marwan met een blessure naar de kant en zijn vervanger was Joey Carolina. Krt daarna gaf Thierry een mooie dieptepass aan Joey maar deze was net even te laat om af te ronden. Kort daarop was het wel raak door een fraai doelpunt van Justin Loosekoot met een bal via de binnenkant paal naar de verre hoek.

In de 2e helft gingen beide elftallen met dezelfde opstelling het veld in. In  de 51e minuut kreeg Joey het weer op zijn heupen maar na een mooie aanval belande de bal in het zijnet. Daarna probeerde DSOV door te drukken en dit ging gepaard met vele aanvallen maar de ballen wilden er vandaag niet meer in.

In de 68e minuut kreeg Kampong nog een goede kans. Na vermeend buitenspel mocht het spel toch doorgaan. Jesse redde echter fraai. In de de 78e minuut was het voor DSOV toch weer bijna raak na een solo van Martijn Nelis maar hij strandde in het strafschopgebied.

Maar zoals het in vele wedstrijden gebeurt valt dan het doelpunt aan de andere kant, en ja hoor in de 86e minuut was er een aanval van Kampong waarbij de bal net buiten bereik van Jesse in de verre hoek stuiterde 1-1.

In de verder sportieve wedstrijd werd er dus vandaag helaas maar 1 punt binnengehaald. De teleurstelling bij de mannen en trainer was daarom groot.