Aanmelden voetbal DSOV - DSOV

Aanmelden voetbal DSOV

Aanmelden voetbal DSOV

Aanmelden voetbal

Dank voor uw belangstelling voor DSOV. Via dit formulier dient u zich in te schrijven. Na inzending nodigen we u uit voor de eerstvolgende welkomstavond. De data staan op de website (onder Agenda / algemeen) Om de inschrijving definitief te maken, vragen wij u om een legitimatie bewijs mee te brengen naar de welkomstavond. Ingeval je van een andere vereniging komt, dien je overgeschreven te worden. Dit gaat volledig digitaal. Kunt u onverhoopt niet naar de welkomstavond op de aangegeven datum, neemt u dan per mail contact op met welkom@dsov.nl. Er wordt dan een andere datum geprikt. Komt u 2x niet opdagen dan wordt de aanmelding als niet gedaan beschouwd.


Let op om je gegevens tijdens het lidmaatschap up to date te houden bij de administratie. Dit kan via het wijzigingsformulier op deze site.

Na het inzenden van dit formulier ontvangt u binnen enkele minuten een bevestiging van uw inschrijving op het hierboven ingevulde e-mail adres. Mocht u deze bevestiging niet hebben ontvangen, neem dan contact op met DSOV via ladmin@dsov.nl. 

Let op om je gegevens tijdens het lidmaatschap up to date te houden bij de administratie. Dit kan via het wijzigingsformulier op deze site.
Voor de digitale spelerspas (vereist voor het spelen van wedstrijden) dienen wij de beschikking te hebben over een digitale pasfoto in kleur. Zonder pasfoto kunnen we de aanmelding niet definitief maken.

Het formaat van de foto dient JPG, GIF of PNG te zijn. Het dient een actuele en duidelijke foto te zijn waarbij de ogen goed zichtbaar zijn.

(mocht u niet de mogelijkheid hebben om een pasfoto digitaal te versturen, dan kunt u deze achterlaten in de bestuurskamer in het vakje "spelerspas". Vermeld altijd de naam en geboortedatum op de pasfoto).
Kies bestandWijzigVerwijder
DSOV is een vereniging die op vrijwilligers draait. Hierdoor houden we de contributies laag. Lid zijn van DSOV betekent meehelpen om samen de werkzaamheden binnen onze vereniging te doen. Kantine diensten zijn verplicht voor alle leden. Wij willen graag weten waarbij u DSOV kunt helpen.
(bijv. financiele administratie, leden administratie, ICT ondersteuning, medewerker sponsoring, etc.)
Wij vragen naar een beroep zodat wij je/u eventueel in de toekomst om deskundig advies in uw expertisegebied kunnen benaderen.

Ingeval je de laatste 3 jaar bij een andere vereniging gespeeld hebt, dan dien je overgeschreven te worden. Zet s.v.p. de naam en telefoonnummer of e-mail van de contactpersoon van de ledenadministratie van je oude vereniging in onderstaande vak zodat wij eventueel contact kunnen opnemen tijdens het overschrijvingsproces.


Sinds mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Daarom vraagt DSOV U / jou om akkoord te gaan met het DSOV privacyverklaring


Tijdens wedstrijden, trainingen en andere evenementen die onder auspiciën van DSOV worden gehouden, kunnen foto's worden gemaakt voor interne en externe communicatie en media posts van DSOV. De foto's zullen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Wilt u niet dat foto's met uw beeltenis of die van uw kinderen worden gebruikt, stuur dan een e-mail naar ladmin@dsov.nl.

Automatische incasso contributie


Bij DSOV geldt dat de contributie-inning uitsluitend via automatische incasso plaatsvindt. Deze inning vindt plaats in oktober.


Bankrekening / IBAN nr. DSOV is: NL88INGB 0004 372 360).


Met het invullen van dit formulier geef je/u toestemming aan DSOV om doorlopende incasso opdrachten te sturen naar je/uw bank om een bedrag van je/uw rekening af te schrijven en aan je/uw bank om doorlopend een bedrag van je/uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van DSOV. 

Na het inzenden van dit formulier ontvangt u binnen enkele minuten een bevestiging van uw inschrijving op het hierboven ingevulde e-mail adres. Mocht u deze bevestiging niet hebben ontvangen, neem dan contact op met DSOV via ladmin@dsov.nl. * = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!