Zijdewinde 3
2141VA
VIJFHUIZEN
tel. 023-5581574

Zaterdag 06, een prachtige voetbaldag in Vijfhuizen met een heerlijk zonnetje!! Zonder Roan en Jacco ging de Jo15 op jacht naar de volgende drie punten die aan de ranglijst toegevoegd kunnen worden. Met in het achterhoofd wetende dat op een ander sportcomplex de wedstrijd tussen de nummer 1 en 3 van de competitie plaatsvond moesten wij winnen en konden daarna achterover leunen en kijken naar die andere uitslag. Nou kregen de boys van de Jo15-1 de 3 punten vandaag in het begin niet kado! In de tiende minuut kwam Odin op een 0-1 voorsprong. Echter konden onze gasten uit Heemskerk niet lang van hun voorsprong genieten want een minuut later stond het alweer 1-1. DSOV was wakker en dat was zeer te merken!! De turbo werd aangezet en binnen 10min na de verrassende 0-1 stond het ineens 4-1 voor DSOV. Met bij vlagen sterk en mooi spel werden de tegenstanders weer van het kastje naar de muur gestuurd en hadden ze compleet geen antwoord op het veld en positiespel van DSOV. Met 4-1 werd de rust ook bereikt. Bij de start van de tweede helft bleek dat de jongens van de Jo15-1 het nog niet genoeg vonden en gingen volle bak er in. Dit resulteerde al snel in 3 gigantische kansen die normaal gesproken toch wel een doelpunt moeten zijn. Zelfs na deze missers bleef DSOV zeer goed spelen en was het veldspel zelfs nog beter en mooier verzorgd als in de eerste helft. Odin'59 wisten het dan ook niet meer en lieten dit geregeld blijken door een pittige overtreding. Na een kwartier spelen schoot Ilyas de 5-1 binnen. Paar minuten later kregen de bezoekers een klein sprankje hoop toen een zondagsschot vanaf een meter of 30 achter en over Ryan in het doel bellande. DSOV was totaal niet onder de indruk van dit plaagstootje en ging direct weer in de aanval en Arda werd ondergeschoffelt door een verdediger van Odin, strafschop. Boaz was de aangewezen man voor dit buitenkansje en bracht de eindstand van 6-2 op het bord. Zeer tevreden was iedereen na de wedstrijd en na enkele mooie complimenten te hebben mogen ontvangen van de tegenstander van vandaag zat de voetbal zaterdag er voor de Jo15-1 weer op. Nog wel even met een wchuin oog gekeken naar de uitslag bij BSM tegen Bloemendaal en daar had BSM met 4-0. Dit betekent dat DSOV op dit moment de nieuwe koploper is en dit moeten we gaan vasthouden! nog vier finales, nog vier keer winnen en dan sluiten we een toch al mooi seizoen in stijl af. startend met volgende week een pittige uitwedstrijd in en tegen Bloemendaal.