Trein die DSOV Jo15-1 heet dendert door...

Zijdewinde 3
2141VA
VIJFHUIZEN
tel. 023-5581574

Dinsdag 05 Maart stond de inhaalwedstrijd tegen Haarlem-Kennemerland Jo15-1 op het programma daar onze gasten uit Haarlem-Noord afgelopen zaterdag waren verhinderd. De afgelopen seizoen zijn we deze tegenstander al enkele keren tegen gekomen en dat we het lastig hebben tegen hun blijkt wel in de negatieve balans die zwaar in het voordeel is voor onze gasten. 2 seizoen geleden verloren we nog redelijk zonder kans uit op het complex waar vroeger het mooie Haarlem stond. Hoe anders is het dit seizoen!! vol vertrouwen starten we met het team de warming-up en allemaal hebben we het goede gevoel in het koppie en benen. Bij de start van de wedstrijd durfde de tegenstander het aan om achterin 1 op 1 te gaan spelen en dat pakte niet heel goed uit voor hen want na 7 minuten lag de bal al in het netje via Haytam na een mooie solo van Ilyas. De DSOV trein denderde door want amper 2 minuten later was het opnieuw Haytam die knap op de achterlijn diverse tegenstanders uitkapte en mooi binnenschoot. De koek was nog niet op want binnen het kwartier kon Darryl goed binnenschieten en stond het al 3-0. DSOV ging op een wat lagere versnelling spelen en gaf de gasten de kans zich te hergroeperen en hun formatie aan ons aan te passen. Vakkundig en gecontroleerd speelde de Jo15 de eerste helft uit zonder ook maar een kans weg te geven. Na rust ging DSOV door waar het de eerste helft mee was geïndigd en controleerde de wedstrijd volledig. De kansen stapelden zich op maar helaas hadden de spelers een paar keer pech met de afronding. In de 42ste minuut was het dan wel raak en voltooide Haytam zijn hattrick met een intikker na knap voorbereidend werk van Arda 4-0. In de tweede helft kregen de gasten nog één grote kans maar de sterk keepende Ryan bracht knap redding op het schot. Vakkundig en vooral vol controle speelde DSOV de wedstrijd uit en bleven de 3 punten in Vijfhuizen. De Jo15-1 wint dus weer en staat mooi bovenaan in het klassement. Tijd om te herstellen is kort want zaterdag gaan we naar Heemskerk en zijn we op bezoek bij Ado'20 voor een ogenschijnlijk zware wedstrijd. Voor nu genieten van deze 3 punten, donderdag weer volle bak op de training en zaterdag weer vanaf minuut 1 volle bak er tegen aan.