2103VT
HEEMSTEDE
tel. 023-5281004

Vandaag begint de dag met een prachtige zonsopgang en een mooie rode lucht. Het bijtijds verzamelen heeft ook zo zijn voordelen!

Na de warming up begint DSOV Jo12-1 fanatiek aan het eerste kwart. Na 13 minuten onderweg te zijn scoort Bryan dan ook het eerste doelpunt van de wedstrijd, 0-1!! DSOV is nog niet klaar met het vieren van het doelpunt of de gelijkmaker wordt door RCH al gemaakt, een hard schot van dichtbij wordt het dak van het DSOV doel ingeschoten en is onhoudbaar voor onze keeper: 1-1.

Na de eerste time-out begint het zachtjes te regenen en steekt er een frisse wind op. DSOV is nog niet helemaal wakker en laat RCH aanvallen en met een speler vrij voor de goal is de 2-1 snel gemaakt. DSOV houdt de rug recht, slaat de handen ineen en Jay scoort dan ook snel weer de gelijkmaker 2-2. Snel na deze gelijkmaker scoort Akiluh, na een mooi samenspel van het teams, de 2-3 en kunnen we met een voorsprong de rust in.

Tweede helft
De rust heeft ons blijkbaar niet goed gedaan en een kopie van de goal van RCH eerder gebeurt weer. Direct na de aftrap, vergelijkbare aanval en een speler van RCH vrij voor de goal en de gelijkmaker valt dan ook direct, 3-3. DSOV schrikt wakker en aangemoedigd door de meegereisde fanatieke supporters scoort Bryan de 3-4! DSOV is los en na de snelle 3-5 van Jay scoort ook Jah een mooi doelpunt: 3-6.

Na de time-out wordt er door RCH nog één keer gescoord , 4-6 en deze score bleef ook de uitslag. Het was nat en guur, de volgende teams stonden al op het veld en in onderling overleg werd er dan ook besloten om deze keer geen penalty's meer te nemen.

Mooie overwinning voor de Jo12-1 (de 3de op rij!!).
Wilt u met uw eigen ogen dit team eens bewonderen? Zaterdag 25 November spelen ze om 09.00uur thuis en komt Overbos Jo12-4 op bezoek in Vijfhuizen.