DSOV Jo15-1 Vergeet zichzelf te belonen!

Aanloop 2
1183SZ
AMSTELVEEN
tel. 020-3455105

Het is zaterdag 11 November en dit is altijd een datum vol met gebeurtenissen. Vandaag is het namelijk sint maarten, start van het carnaval en DSOV Jo15-1 speelt zijn uitwedstrijd in Amstelveen tegen RAP. Dagen met regen gaan vooraf aan deze wedstrijd maar gelukkig lag het kunstgrasveld er goed bij. Na een korte warming up verschijnen de spelers in het grijze DSOV uit-tenue aan de aftrap en nemen al direct ook het initiatief. Met bij vlagen goed en verzorgd voetbal gaat de bal door de gehele ploeg van links naar rechts over het hele veld. De tegenstander loopt constant achter de feiten aan en heeft hierop geen antwoord. Na 14minuten is het Darryl die via de kluts de bal net buiten de rand van de 16 meter krijgt en hij arzelt niet en vuurt af op het doel van RAP met als gevolg de meer dan verdiende 0-1. Ook na dit doelpunt blijft DSOV een goed en verzorgd positie spel spelen en komt RAP totaal niet in de buurt van ons doel. Ons goede positie spel zorgt ervoor dat DSOV in de eerste helft nog enkele kansen krijgt maar helaas blijven de goals uit. Na de start van de tweede helft merkten de aanwezige toeschouwers dat het spel iets slordiger werd aan de kant van DSOV maar nog steeds had het team duidelijk de overhand in deze wedstrijd. Ook nu liepen af en toe de aanvallen vlot maar stokte het rond de 16 meter van de tegenpartij waardoor de goals voor onze Jo15-1 uitbleven. Het is een stok eeuwenoude voetbal wet dat als je overduidelijk de betere bent in een wedstrijd maar je scoort niet genoeg dat je vroeg of laat de deksel op de neus krijgt, en die kreeg DSOV in de 64ste minuut. Via een kluts bal vanaf de linkerkant van RAP belande de bal voor de goal van Ryan en door de kluts kwam hij voor de voeten van de spits van RAP. 1 schot op goal en 1 doelpunt, 1-1. De jongens van DSOV konden hier uiteraard niet tevreden mee zijn en gingen het restant vol in de aanval om alsnog de winnende en bevrijdende goal te maken. Helaas bleek de tijd hierin onze grootste tegenstander en floot de scheidsrechter af met de 1-1 op het scorebord. Spelers, trainers en toeschouwers (lichtelijk) teleurgesteld over het resultaat maar terugkijkend naar het spel, vooral in de eerste helft kunnen we hier echt weer mee verder. aandachtspunten oppakken en dan woensdag de inhaalwedstrijd thuis weer vol aan de bak!