Drie Burgpad 9
1097HK
AMSTERDAM
tel. 020-6947472

De eerste twintig minuten tegen een van de betere ploegen in deze competitie waren duidelijk voor de tegenpartij. Veel combinaties en snelle combinaties gaven onze verdedigers meer dan genoeg werk. Een aantal schietkansen en een iets te hoog geplaatste lob waren de voornaamste wapenfeiten, zonder dat daar een score op volgde.

De geschorste Stan Raji werd vervangen door Sidney Gerrits en dat deed hij over de gehele wedstrijd bekeken naar volle tevredenheid!

De druk was met de wind tegen best wel fors maar het eerste half uur kwamen we ongeschonden door. In de tussentijd probeerde DSOV met Ayman Asseban en Loet de Kwant voorin, de verdediging van de Meer te verrassen.

Dit lukte Ayman na 31 min bijna toen hij uit de draai vanaf de rand zestien verrassend op doel schoot, echter was de keeper van de Meer zeer attent bij deze uithaal. De resterende minuten tot de rust waren beide ploegen redelijk aan elkaar gewaagd en zo floot arbiter Roelof Luinge voor de rust met een 0-0 stand.

Sommige supporters die de lange wachtrij voor het snackloket wilden trotseren waren te laat terug om de tegengoal van de Meer te aanschouwen. Want al na twee minuten liet de verdediging zich verrassen bij de tweede paal en de rechterspits liet Bjӧrn Haggerty kansloos bij de eerste paal, 1-0.

Na tien minuten in de tweede helft verving Luca Schut de licht geblesseerde Vince de Kwant. Luca gooide in het restant van de tweede helft de lont in het kruitvat want hij bracht verse kracht en opportunisme in het spel van DSOV. Dit sloeg over op de rest en DSOV probeerde druk op de verdediging van de tegenstander te krijgen. Een kwartier voor tijd bracht Tom Verhoek drie verse spelers- Bianco Carolina, Leroy Sprengers en Chris Zaide voor Loet de Kwant, Ayman Asseban en Quillian Luijk- en ging zeer opportunistisch spelen. Even later kwam ook Kay Gerritsen nog Rutger Timmermans vervangen.

DSOV gooide alles in de strijd om een verdiend punt binnen te slepen, maar zelfs zeven minuten extra speeltijd mochten niet baten.

De overwinning werd door de Meer over de streep getrokken, maar met de instelling die de ploeg uit Vijfhuizen toonde moeten de punten binnenkort zeker gaan komen.

Complimenten voor de geweldige inzet, mannen!