DSOV na verlies tegen Soest SO in de problemen (2-0)

Bosstraat 137
3766AE
SOEST
tel. 035-6010110

DSOV heeft zich vandaag behoorlijk in de voet geschoten in plaats van in het doel. Hoewel sterker dan Soest SO, wist het de kansen weer eens niet te verzilveren. Soest SO deed dat veel beter, bijna geen kansen waarvan er toch twee doel troffen. Al na vier minuten was het raak en stond DSOV tegen een 1-0 achterstand, via een goal van Ilias Bezzahi, aan te kijken. Het lukte onze mannen niet om dit recht te zetten. In de tweede helft ging DSOV nog meer drukken maar het kreeg in de 65ste minuut weer een domper te verstouwen bij een spaarzame uitval van Soest SO. Dezelfde Ilias Bezzahi als bij de 1-0 drukte nu ook de 2-0 af.
Tot overmaat van ramp viel Sydney Gerrits met een hamstring blessure uit en wapperde de scheidsrechter volop met gele kaarten. Het enige positieve voor het DSOV legioennetje was dat het lekker weer was. Uit de wind en in de zon was het goed toeven. Maar de nederlaag tegen een ploeg waarvan thuis nog met 5-2 werd gewonnen was uitermate zuur.

DSOV zit nu echt in de problemen want de achterstand op Soest SO en de veilige 9e plaats is nu vier punten. De ploeg heeft het dus niet meer in eigen hand om boven de nacompetitiestreep te komen. In ieder geval zullen alle komende wedstrijden gewonnen moeten worden, te beginnen komende donderdagavond thuis tegen hekkesluiter SDZ. In het verleden heeft DSOV ook voor hete vuren gestaan en kon het zich op de valreep veilig spelen. Laten we hopen dat het dit seizoen ook weer lukt. Het DSOV legioen zal op volle sterkte onze mannen moeten aanmoedigen.