DSOV speelt gelijk tegen Fortuna Wormerveer (0-0)

1 december 2019 14:00

Onbekend

Na een reeks van nederlagen was het vandaag hoog tijd om punten te gaan pakken. Dat zou dan moeten gebeuren op het Wateringcomplex in Wormerveer waar SV Fortuna Wormerveer gastheer was.

Een gebrek aan stootkracht bij beide partijen zou de wedstrijd tekenen.

In de eerste helft hielden de twee ploegen elkaar in evenwicht waarbij Fortuna een licht overwicht had. DSOV was wat te afwachtend en verloor teveel duels. Kansen leverde het overwicht van Fortuna echter nauwelijks op. Vlak voor het rustsignaal kreeg DSOV zelfs de grootste kans maar Vince de Kwant zag zijn schot naast gaan.

In de tweede helft was DSOV agressiever en actiever waardoor het nu DSOV was die een licht overwicht kreeg. Er waren wat mogelijkheden om op voorsprong te komen maar van echte kansen was geen sprake. Was het DSOV in de 1ste helft die op slag van rust de beste kans kreeg, in de 2e helft was het Fortuna Wormerveer die vlak voor het eindsignaal een grote kans kreeg. Het schot werd echter geblokkeerd en dus bleef de 0-0 op het bord staan. Bijna een unicum want een brilstand komt niet vaak voor bij wedstrijden van DSOV.

Geen drie punten maar het weer goed opgekomen DSOV legioen was toch blij met het ene puntje. Jammer waren de blessures voor DSOV spelers Jean Pierre Kerkeboom, Koen Duijtshoff en Danny Rathebe. Met daarbij de blessure van Joey Carolina van vorige week loopt de ziekenboeg aardig vol.

Volgende week zaterdagavond 18:00 uur staat de thuiswedstrijd tegen het wel zeer gemakkelijk scorende SDZ op het programma. De mannen hebben dus zeker uw steun nodig!!! Daarnaast staat de zaterdagavond garant voor een echt DSOV avondje uit. Kom dus masaal naar de Zijdewinde!