DSOV verliest nipt van Onze Gezellen (3-4)

Hoofdklasse C

28 september 2019 13:00

Kian Smit

Onbekend

DSOV begon sterk aan de wedstrijd. Maar na een afstand schot van OG werd er tegen de verhouding in gescoord (0-1). Hierna pakten wij het als team goed op en na een goede actie van Jors, die de goal van Sten inleidde stond het weer gelijk (1-1). Ondanks dat we als team goed speelden kwamen we toch op een 1-2 achterstand. Maar weer kwamen we gelijk, na een overtreding op de linker vleugel nam Andy een vrije trap, waarna Bram de bal in de verre hoek inkopte. En zo gingen we met 2-2 de rust in.

Begin 2de helft nam Mike een corner, waarna Sten een mooi luchtduel won en de bal in het doel kopte, een 3-2 voorsprong! Helaas volgde snel daarna de 3-3 na een vrije trap van OG. Niet veel later viel het 4de doelpunt voor onze gasten (3-4).

OG had een sterke voorhoede wat zo nu en dan problemen veroorzaakte, maar onze achterhoede kon dit vaak goed oplossen. Richting het eind van de wedstrijd zag je dat DSOV moe werd, hierdoor kwam OG meer aan voetballen toe.

Nog even een spannend moment op het laatst. Sven werd geduwd en hiermee op zijn verkeerde been terecht. Er volgde een ongelukkige tackel van zijn kant waardoor er een rode kaart werd getrokken en OG een penalty kreeg. Deze ging 3 meter over.

Het was een leuke wedstrijd met wat hoosbuitjes tussendoor, de teams waren redelijk gelijk aan elkaar. Een gelijke stand had de wedstrijd nog beter weergegeven.

Op naar volgende week! We hebben er zin in!

Team DSOV O19-1