DSOV JO19-1

Hoofdklasse C

21 september 2019 10:30

Onbekend

Vandaag begon de nieuwe competitie in de hoofdklasse voor de jongens van DSOV 019 – 1 met een uitwedstrijd bij DEM 019 – 2. Iedereen was erg gemotiveerd en we wilden graag met zijn allen de eerste 3 punten van het seizoen binnen halen om een goed begin te hebben. We begonnen aan de warming up en werden gelijk op scherp gezet door Edwin & Tyrone. De eerste helft begonnen wij goed aan de wedstrijd wij waren de beter voetballende partij door het goede vastzetten. Met zijn allen gaven wij de tegenstander weinig kans om te voetballen en alleen maar de lange bal te spelen. Er waren kansen voor beide teams maar uiteindelijk gingen wij rusten met een 0 – 0 stand.

In de rust werd nog even extra uitgelegd hoe de trainers het wilden en door te zeggen dat we zo door moesten gaan en de doelpunten van zelf zouden vallen gingen wij met een goed gevoel de tweede helft in. In de tweede helft waren wij weer de beter voetballende partij en met 2 frisse jongens binnen de ploeg gingen wij verder met kansen creëren door een mooie steekbal van Tom ging Sten 1 op 1 met de keeper en scoorde hij de 0 -1.  Even later door het goede druk zetten van Daniel lanceerde hij zichzelf en ging ook hij 1 op 1 met de keeper en was het 0 – 2 en leek de wedstrijd gespeeld tot dat 5 minuten voor tijd DEM een ongelukkige penalty kreeg en zo de aansluitingstreffer maakte en een bibberende laatste 5 minuten maar door de vechtlust en het strijden van het hele team hebben wij de overwinning over de streep getrokken en zodoende de eerste 3 punten van het seizoen gehaald. Volgende week de eerste thuiswedstrijd van het seizoen om 13 uur tegen Onze Gezellen. Wij hopen jullie allemaal te zien en de jongens te steunen naar de volgende overwinning.

Namens alle jongens van DSOV O19-1.