Voetbalschool

Voetbalschool

Nu ook bij DSOV….de DSOV voetbalschool 

voor jongens en meisjes van 6 t/m 15 jaar!
Voetbaltrainingen en activiteiten voor diverse leeftijden en alle niveaus.
Onder begeleiding van goed opgeleide trainers kan iedereen een betere voetballer worden.
 

Wil je je blijven ontwikkelen als voetballer? Schrijf je dan nu in voor de DSOV Voetbalschool. Onder auspiciën van de club is de DSOV voetbalschool de perfecte aanvulling op je normale training en wedstrijden, of zelfs een goede start om voetbal te leren.. 

Behalve techniektraining (balbehandeling, bewegingen en tactisch inzicht) wordt onder leiding van enthousiaste en professionele trainers ook aan motoriek en aan sociale training (mentaliteit, doorzettingsvermogen en coachbaarheid) aandacht besteed.

De voetbalschool is er voor alle jongens en meisjes, spelers én keepers, vanaf 6 jaar, die de ambitie en de wil hebben om onder leiding van ervaren trainers te willen leren voetballen en hun voetbalkwaliteiten bij te schaven. Het maakt niet uit of je wel of niet lid bent van een voetbalvereniging, hoe oud je bent of welk niveau je hebt. De voetbalschool is er nadrukkelijk niet alleen voor talentvolle spelers maar voor iedere speler die zich verder wil ontwikkelen.

Voetbal je nu nog niet? Dan leren we het je! Iedereen is van harte welkom.
De voetbalschool- en keeperstrainingen bestaan uit maximaal 10 lessen per cursus en worden verzorgd (ook tijdens schoolvakanties) door een professionele staf op vrijdagen vanaf 17.00 uur op het kunstgrasveld van het sportcomplex van SV DSOV, Zijdewinde 3, 2141 VA Vijfhuizen

Hoe gaan we het doen?

  • Leeftijd vanaf 6 jaar en maximaal 15 jaar per cursus geldt een deelname van maximaal 10 lessen
  • aanmelding via de website
  • na aanmelding dient iedere deelnemer een pasfoto in te leveren t.b.v. de spelerskaart die laat zien dat je je ingeschreven hebt voor de DSOV voetbalschool. Ben je reeds in het bezit van een spelerskaart, neem deze bij de eerste les weer mee


Wat zijn de kosten?
De kosten van de voetbalschool – en keeperstrainingen hebben we zo laag mogelijk gehouden en bedragen:

  • Voor niet-DSOV leden € 125,00 per cursus van maximaal 10 trainingen
  • Voor DSOV leden € 105,00 per cursus van maximaal 10 trainingen
  • De betaling kan direct bij aanmelding overgemaakt worden.
  • De bijdrage dient voor aanvang van de deelname te zijn voldaan.

Kleding voor de voetbalschool
Elke deelnemer van een DSOV voetbalschool hoort erbij en draagt dezelfde DSOV voetbalschoolkleding. Het dragen van deze kleding is daarom verplicht. Het trainingskledingpakket is tegen een aantrekkelijk tarief van € 60,00 te verkrijgen bij aanvang van de voetbalschool. Uitdeeladres: Het sportcomplex van SV DSOV, Zijdewinde 3, 2141 VA Vijfhuizen (Prijswijziging voorbehouden.)

De agenda voor 2020/2021
Klik hier om de DSOV voetbalschoolagenda te bekijken.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!