DSOV boft met een donatie van het ING Nederland fonds voor medewerkers

DSOV boft met een donatie van het ING Nederland fonds voor medewerkers

11 april 2021 18:30


Het ING Nederland fonds voor medewerkers heeft een donatie van 1000 euro toegekend voor de ontwikkeling van de jeugdtrainers voetbal binnen DSOV.
Deze aanvraag is gedaan door Marco Jansma, een betrokken vrijwilliger bij DSOV.

ING_Nederland_fonds.pngSinds een aantal jaren is het mogelijk om bij het ING Nederland fonds voor medewerkers een donatie aan te vragen voor een stichting of vereniging, waar je als vrijwilliger actief bent. Twee jaar geleden heeft Marco de aanvraag voor de handbal gedaan, en nu dit jaar voor het voetbal voor de verdere ontwikkeling van de voetbal jeugdtrainers.

Met deze bijdrage kunnen wij verder met het verbeteren van de jeugdopleiding van DSOV. Daarom zijn wij ook heel blij dat deze donatie ook toegekend is en bedanken Marco Jansma voor de aanvraag.

 

Over het ING Nederland fonds

Als Nederlandse bank is ING nauw verbonden met de Nederlandse samenleving. Het in 2015 opgerichte ING Nederland fonds ondersteunt initiatieven die Nederland sterker maken. Dit past bij onze ambitie, vooruit helpen. Het ING Nederland fonds vindt het belangrijk te investeren in omvangrijke landelijke maatschappelijke initiatieven en ideeën, maar ook om lokale projecten een steuntje in de rug te geven. Dit doet het fonds door middel van donaties, maar ook met het delen van kennis over bijvoorbeeld ondernemen. Alles om de impact te vergroten en daarmee iets te betekenen voor en met Nederland. ING is een werkgever van een grote groep mensen. En veel mensen die werken bij ING zijn actief betrokken bij goede doelen of maatschappelijke organisaties. Net als alle andere vrijwilligers zijn ze onmisbaar in ons land en zonder hen zouden heel veel initiatieven niet kunnen bestaan. Van de coach bij de handbalvereniging tot de vrijwilliger bij de dierenambulance. En van de opknappers van de speeltuin tot de mantelzorgers. Zij dragen bij aan een sterke samenleving. ING is trots op de maatschappelijke betrokkenheid van medewerkers en willen die ondersteunen. Daarom is het ING Nederland fonds er ook voor medewerkers. Medewerkers in actieve dienst bij ING kunnen goede doelen of maatschappelijke organisaties waar ze aan verbonden zijn, voordragen voor een donatie.

Kijk hier voor meer informatie over het ING Nederland fonds

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!