Steun de club, haal onze lekkere koffie in huis! (NU IN PRIJS VERLAAGD!)

Steun de club, haal onze lekkere koffie in huis! (NU IN PRIJS VERLAAGD!)

6 februari 2021 18:15


Eerder berichtten we jullie al over de DSOV koffieactie. We hebben uit de feedback (en verkoopcijfers) gemerkt dat de prijs mogelijk te hoog was. Kwestie van verkeerde bron gebruikt. Uitgebreider onderzoek geeft dat we marktprijs lager moeten inschatten. Vandaar een nieuwe ronde!
En natuurlijk regelen we dit met degene die al koffie hebben gekocht!

Koffie.JPG

Och wat missen we het allemaal toch, dat langs de lijn staan. En die geur van de lekkere koffie in de kantine. Gelukkig kunnen we aan dat laatste iets doen! Vanuit ons contract met de leverancier van de koffie hebben we ons reguliere verbruik aan koffiebonen gekregen om te verkopen. Mooie lekkere bonenkoffie van hoogwaardige kwaliteit.

Dus mis je thuis de geur van DSOV ook zo en heb je een bonenmachine, sla dan nu je slag. Tegen een gereduceerde prijs van 12.50 euro per pak van 1 kilo bonen gun je jezelf dit plezier. En help je DSOV deze barre tijden door. En mis je ons heel erg, of ben je gewoon een groot verbruiker? Dan kan je 2 pakken voor 23 euro bemachtigen. Een koopje voor deze kwaliteitskoffie!

We hebben 100 pakken om te verkopen, dus genoeg voor bijna iedereen. Maar wacht dus niet te lang!

De bonen zullen af te halen zijn bij DSOV op een van de komende zaterdagen, daarover meer informatie. Of thuis bij mij.

Naast de heerlijke koffiebonen gaan we ook onze voorraad kratten Amstelbier verkopen dus de koffie is ook op te halen tijdens de Amstelbierverkoopdagen op vrijdag 12 (19-20) en zaterdag 13 februari (10-12) in de kantine.

Vriendelijke groeten,

Huub Hofstede

Penningmeester DSOV

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!