Tweede DSOV PUB quiz komt eraan!

Tweede DSOV PUB quiz komt eraan!

12 januari 2021 21:00


Wat een gezelligheid was dat 19 december, tijdens de eerste online pubquiz. Vele DSOV-ers hebben gestreden tot de laatste vraag om de mooie prijzen. Maar vooral was het gezellig en is er veel gelachen. We hadden 28 aansluitingen live en tegen de 100 deelnemers! En zoals toen beloofd: als het bevalt wordt het een traditie.

Bij deze dus! Daarom gaan we zaterdag 30 januari de tweede online pubquiz van DSOV organiseren. Waarvoor we strijden? Dat moeten we nog even regelen, maar omdat het goed bevalt, gaan we zeker een mooie wisselbokaal regelen.

We herhalen het concept en wijze van werken van de vorige keer. Ook zullen we weer om 20.30 beginnen en zijn we rond 22:00 zo ver om de prijswinnaar bekend te maken. Waarbij het je vrij staat om nog even na te praten, de vorige keer gingen de servers en beamer pas tegen  middernacht uit. En waren in de diverse huiskamers de privé feestjes nog bezig.

De quizmaster is wederom onze eigen Pierre! 

Pubquiz_2.jpg

Wil je meedoen, geef je dan op bij de penningmeester@dsov.nl, zodat hij de uitnodigingen en link e.d. op tijd kan versturen. Graag je mailadres en telefoonnummer erbij vermelden. We hebben maar 100 plekken vooralsnog, dus mocht je mee willen doen, geef je snel op. Mocht je als team mee willen doen, geen probleem. 1 naam en nummer is voldoende, maar denk wel aan de regels. 

Tot de 30e!

Pierre en Huub, de penningmeester

Pubquiz_1.jpg

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!