Familieberichten: onze slager, sponsor en oud lid Piet Melman overleden

Familieberichten: onze slager, sponsor en oud lid Piet Melman overleden

1 januari 2021 18:15


Zoals bij de meeste dorpelingen onderhand wel bekend is, is onze slager Piet Melman afgelopen maandag overleden. Het blijkt maar helaas weer dat corona niet zomaar een griepje is!

Piet was niet alleen als Vijfhuizense slager een markant persoon binnen ons dorp maar ook als actieve sporter bij DSOV en daarna bij TVV.

In zijn jong(re) jaren speler bij DSOV waarna drie zonen Dennis, Peter en Rick in zijn voetspoor traden. Intussen jarenlang trouwe sponsor van de club. En wie heeft op de club of daarbuiten niet een keer van zijn heerlijke barbeque en overheerlijke worsten kunnen genieten?.

Piet heeft zijn strijd van bijna twee maanden tegen corona, ondanks alle gebeden, kaarsjes, wensen en berichten van velen van ons, tot groot verdriet niet kunnen winnen.

134543855_2765523690335412_2065564160224867146_n.jpgOp dinsdag 5 januari wordt er afscheid genomen van Piet, beginnende met een laatste "ereronde" door het dorp. Daar kunnen we een laatste groet aan hem brengen.
 
We zullen Piet enorm missen en we wensen Ada, Dennis, Peter, Rick en familie heel veel sterkte toe om dit verlies te dragen.
 
 
 
 
 
 
Piet_Melman_overlijdenskaart.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!