DSOV verliest van LSVV en ziet nacompetitie naderbij komen (3-2).

DSOV verliest van LSVV en ziet nacompetitie naderbij komen (3-2).

LSVV 1 (zon)

3 - 2

DSOV 1 (zon)

Competitie

1e klasse A

Datum

15 mei 2022 14:00

Scheidsrechter

R.L.C.M. Labeur

Accommodatie

Sportpark Voorwaarts
Sportlaan 55
1722XJ
ZUID-SCHARWOUDE
tel. 0226-312196

Na een emotioneel beladen week die resulteerde in een klinkende 2-1 zege op Legmeervogels waren  de Roodwitte Helden gebrand op een goed vervolg tegen de Langedijker Sport Vereniging Voorwaarts. (LSVV).

Het DSOV legioen had grote moeite het sportcomplex te bereiken vanwege de stremmingen bij de Wijkertunnel. Menig supporter heeft daardoor de brilstand op het scorebord niet meegemaakt. Of dat tot korting leidde aan het loket is bij het ter perse gaan van dit artikel helaas nog niet bekend. Zij die Sportcomplex Voorwaarts te voet bezochten konden ruim voor aanvang plaatsnemen in het ‘uit’-vak.
De gortdroge monotone aankondiging van beide teams leverde één grote verrassing op; Robin Willemse, onze jonge god, was als reservekeeper aan de selectie toegevoegd.

De eerste schermutselingen vonden voornamelijk voor de goal van DSOV keeper Vince Agterhof plaats, de counter die daarop volgde resulteerde direct in een treffer van Noud Kaagman. Een opsteker waardoor het ‘uit’-vak zich met de nodige branie manifesteerde met het met overslaande stem aanheffen van de clubliederen. Uiteraard valt dan het deksel op de neus. LSVV zette hoog druk waardoor DSOV even niet aan voetballen toekwam. Mede door de vele korte combinaties bleef de bal teveel achterin hangen. Binnen de minuut plofte dan ook de 1-1 uit een vrije trap van Bas Kansen binnen.
LSVV drukte nu door en een geblokte bal kwam op de 16 meter terecht en kon door een vrijstaande Toine Merk tegen de touwen worden gewerkt (2-1). Nu werd door de thuissupporters tevergeefs geopperd om de vlag maar definitief te strijken.
Kort daarop bracht het DSOV middenveld de achterhoede in de problemen en kon de linksbuiten een teruggetrokken bal geven op de spits, Jacco Pauw, die hem middels een kluts binnenschoot (3-1).

Met een 3-1 achterstand werd de thee bereikt.

Het tweede bedrijf liet een gretig aanvallend DSOV zien dat geen genoegen wilde nemen met een onbevredigende nederlaag. De te late treffer van Wouter Haarmans op aangeven van Chris Uijtenhaak bracht LSVV nog heel even aan het wankelen (3-2). De omroeper van dienst kondigde de entree van “Blanco” Carolina en Lars Kinkel aan die werden gewisseld “voor twee andere spelers”.

WhatsApp_Image_2022-05-16_at_9.52.24_AM.jpeg

Helaas werden er geen potten meer gebroken, enkel nog door oververhitting langs de lijn werd schade gemaakt. Zowel op de bank van LSVV als DSOV werd een rode kaart aan de verzameling toegevoegd.

Met nog wedstrijden tegen Kampong, Fortuna Wormerveer en FC Uitgeest in het verschiet kan DSOV zich langzamerhand op gaan maken voor de nacompetitie want het moet wel heel raar lopen alvorens SV Hillegom kan worden gepasseerd. Maar hoop doet leven, dus kom onze jongens volgende week steunen in de thuiswedstrijd tegen Kampong.

Van uw wandelende verslaggever 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!